Skip to content

Begrafenis Helmut

door Bertrik op 2 augustus 2015

Afgelopen vrijdag ben ik naar de begrafenis van Helmut geweest. Het was een mooie plechtigheid, en er waren vele mooie referenties aan Helmut. Zijn leven was natuurlijk veel te kort op deze manier, maar hij heeft er wel wat van gemaakt. We gaan hem zeker missen…

Ik heb een mooi bloemstuk meegenomen, En, heb Helmut ook nog een stoel meegegeven. Als ze in Egypte al nut zagen van spullen meegeven in het graf, dan zullen we als vereniging onze belofte om altijd een stoel voor Helmut klaar te hebben staan, ook proberen te eerbiedigen in het leven hierna.

Rust zacht, Helmut.

Bertrik

Bloemstuk voor Helmut.

Bloemstuk voor Helmut.

De setupo bij de begrafenis.

De setup van de Herdenkingsdienst.

Van → Algemeen

De mogelijkheid om reacties te geven is gesloten voor dit artikel.