Skip to content

Academia della Danza

door Hannah op 25 maart 2013

We waren dit jaar weer met een flinke delegatie op Academia della Danza in de Barony of Knights Crossing. Snor, Mariken, Aescwyn, Elisabeth, Margaret en ikzelf waren al eerder geweest, en dit jaar gingen voor het eerst Floris en onze kinderen mee, en Diederik en Gwendoline, met hun kinderen. We genoten allemaal van de prachtige zalen in het gerenoveerde 14e eeuwse tolhuis, en het mooie stadje. De kinderen deden ook enthousiast mee met de danslessen (weken later wordt Gangnam style nog steeds afwisselend gezongen met het 13e eeuws franse liedje dat ze leerden!), en nog meer met het bal ’s avonds, waar de dansen zonder instructie werden gedaan. Trotse ouders!

Van → Algemeen

De mogelijkheid om reacties te geven is gesloten voor dit artikel.