Skip to content

Raglan Fair 2011

door Jan van Nyenrode op 14 september 2011

 

Het laatste week van Augustus zijn wij, Simeon, Floris en ik, in een stampvol geladen auto afgereisd naar het altijd mooie Wales. Woensdag met de nachtboot heen en donderdagmiddag kwamen wij heerlijk ontspannen aan bij het prachtige Raglan Castle. Terwijl het onderweg nog heel hard regende, het vooruitzicht van het huren van een hotelkamer begon al te lonken, was het ter plaatste heerlijk weer. De rest van het weekend bleef het weer goed en wij dus in de tent.

Het hele weekend was gevuld met vechten, lekker eten en leuke nieuwe mensen ontmoeten. Alle ingredienten dus voor een heerlijk weekend!

Volgend jaar weer!

Groeten,

Jan

Van → Algemeen

De mogelijkheid om reacties te geven is gesloten voor dit artikel.