Skip to content

Garden of Earthly Delights

door Hannah op 13 mei 2010

Half april gingen Laura, Bertrik en ikzelf naar de Baronie van Knights Crossing om hun event Garden of Earthly Delights te bezoeken. De locatie –  kasteel Tannenberg – was schitterend, in een gedeeltelijk gerestaureerd kasteel, en we hebben ons prima vermaakt. De nachten brachten we door in een hotel onderaan de berg, en we hebben ons zeer gelukkig geprezen met die keuze. Terwijl de overige eventgangers op een toch wel erg koude, stoffige en tochtige (weliswaar extreem sfeervolle) kasteelvloer sliepen, genoten wij van centrale verwarming, een zacht matras en een eigen douche…

Vrijdagavond hadden we al wat gezien van het event, en ondervonden hoeveel stof er uit de vloer kwam als je er Petit Riens op danst. Zaterdagochtend begonnen we met een rondje rond het kasteel te lopen in de frisse lentezon, te dromen over het winnen van de loterij, en foto’s te maken. De rest van de dag vermaakten we ons met alle prachtige arts and sciences die wijzelf en anderen hadden meegenomen om aan te werken, muziek maken en bijkletsen.

Hieronder wat foto’s van Bertrik om jullie jaloers te maken 🙂

Hannah en Laura in de kasteeltuin

Het kasteel van onderaan de berg gezien

Hannah en Laura op de binnenplaats

Bijkletsen in de (verwarmde!) taverne

Uiteinde van de grote hal

Perfect middeleuws plaatje met ezel

Van → Algemeen

De mogelijkheid om reacties te geven is gesloten voor dit artikel.